کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید دانستنی های نجات بخش
مصرف موادغذايي آلوده به سم آفلاتوكسين موجب بروز سرطان كبد مي‌شود
مواد غذايي مختلف مانند شير، كشمش، بادام زميني، پسته، دانه‌هاي روغني، حبوبات، برخي ميوه‌هاي خشك شده، سوسيس، نان گندم معمولي وقتي كپك مي‌زنند آلوده به اين سم مي‌شوند.كه خاصيت سرطان زايي آن به اثبات رسيده است.
مصرف موادغذايي آلوده به سم آفلاتوكسين ممكن است، موجب بروز سرطان كبد شود.

مواد غذايي مختلف مانند شير، كشمش، بادام زميني، پسته، دانه‌هاي روغني، حبوبات، برخي ميوه‌هاي خشك شده، سوسيس، نان گندم معمولي وقتي كپك مي‌زنند آلوده به اين سم مي‌شوند.كه خاصيت سرطان زايي آن به اثبات رسيده است.

اين سم در صورتي كه شرايط نگهداري مواد غذايي (رطوبت و حرارت) نامناسب باشد توليد شده و باعث آلودگي مواد غذايي مي‌شود.
نان‌هاي كپك زده كه به مصرف تغذيه دام مي‌رسند، باعث ورود اين سم به شير گاو شده و با مصرف شير آلوده، سلامت انسان به خطر مي‌افتد.
همچنين مصرف مواد غذايي آلوده به نوعي ميكروب به نام سالمونلا، يك نوع بيماري را به دنبال دارد كه با اسهال و استفراغ و عفوني شدن بافت روده‌اي همراه است. معمولاً احتمال آلودگي گوشت مرغ به اين ميكروب وجود دارد.

علاوه بر ميكروب‌ها، مواد شيميايي و سموم هم مي‌توانند مواد غذايي را ناسالم كنند، مثلاً سم‌هايي كه براي باغ‌هاي ميوه و مزرعه‌ها قبل از برداشت استفاده مي‌شوند و منجر به آلودگي محصول مي‌شوند.


درمورد پسته سعی کنيد پسته را دونيم کرده بعد از اينکه مطئن شديد زدگی پوسیدگی قهوه ای  و به نقاط قارچ مانند ویا سبز و قهوه ای آلوده نیست بعدا میل فرمایید.


ن : گروه سیب
ت :